Handwikkelfolie 20µ / 50cm / 300m (Doos: 6 rol) Bekijk groter

Handwikkelfolie 20µ / 50cm / 300m (Doos: 6 rol)

102222001

Nieuw product

 Sapo Products


Handwikkelfolie

Meer details

€ 59,20 excl. btw

€ 71,63 incl. BTW

gratis verzending vanaf €175,00 Bestellingen boven de 175 euro verzenden wij gratis! Voor bestellingen onder de 175 euro rekenen wij 6,99 euro verzendkosten.

veilig betalen

advies op maat

Betalen op rekening voor bedrijven

Track & trace, volg je pakket!

Toevoegen aan Verlanglijst

Meer informatie

Handwikkelfolie ook wel stretchfolie of palletfolie genoemd, is het meest gangbare materiaal om producten te beschermen voor transport en opslag en tegelijkertijd de lading te zekeren op de pallet. Het inwikkelen van pallets met folie is goedkoop, efficiënt en zeker. Rekwikkelfolie is eenvoudig en zonder veel kracht door iedere werknemer in uw bedrijf te verwerken. Gebruik bij voorkeur een foliedispenser zoals een Fixtool om rekwikkelfolie handmatig zo ergonomisch mogelijk om de pallet te wikkelen. Let op dat de binnenzijde van de rol ook aan de binnenzijde op de pallet blijft wanneer u om de pallet loopt. De binnenzijde van rekwikkelfolie / stretchfolie is namelijk doorgaans licht klevend. Wanneer deze laag stretchfolie aan de buitenzijde zit kunnen pallets tijdens transport mogelijk aan elkaar gaan kleven.

Rekwikkelfolie is leverbaar in diverse diktes, kwaliteit en kleuren. De rekwikkelfolie is verkrijgbaar als handrollen, machinerollen voor palletwikkelaars, minirollen, bundelfolie en kan op desgewenst op maat geleverd worden bij voldoende afname van de stretchfolie. Voor speciale toepassingen zijn ook rekwikkelfolies met gaten (gatenfolie) en netfolie of wikkelnet.

De keuze voor het type rekwikkelfolie is vooral een kwestie van testen. De zwaarte en type van palletproducten zijn de belangrijkste factoren.

Gekleurde rekwikkelfolie / stretchfolie gebruikt men doorgaans voor product/pallet blinderering of visuele palletherkenning.

Andere benamingen voor handwikkelfolie zijn:

stretchfolie, stretch folie, rekfolie, manuele rekfolie, palletfolie, palletwikkelfolie, rekwikkelfolie, handwrapping film, wrappingfilm, wrapfolie, palletwrap

Gewicht excl. koker 2.754 g

Gewicht incl. koker 2.960 g

Lengte koker 50

Rollengte in mtr 300

Dikte in micron 20

Kleur Transparant

Aantal per doos 6

Aantal per pallet 324

Recensies

Schrijf uw recensie

Handwikkelfolie 20µ / 50cm / 300m (Doos: 6 rol)

Handwikkelfolie 20µ / 50cm / 300m (Doos: 6 rol)

Handwikkelfolie