Reinigingsmiddelen Er zijn 54 producten

Subcategorieën

 • Interieur

  Op zoek naar een interieurreiniger? Op deze pagina vindt u een breed aanbod interieurreinigers. Van glasreinigers tot aan interieurreinigers. Alle professionele reinigingsmiddelen voor het interieur.

 • Sanitair

  Op zoek naar sanitairreinigers? Op deze pagina vindt u een breed aanbod sanitairreinigers. Van chloortabletten tot aan ontkalkers. Alle professionele reinigingsmiddelen voor in het sanitair.

 • Keuken

  Op zoek naar keukenreinigers? Op deze pagina vindt u een breed aanbod keukenreinigers. Van vloeibaar schuurmiddel tot aan ontvetters. Alle professionele reinigingsmiddelen voor in de keuken.

 • Vloer

  Op zoek naar een vloerreiniger? Op deze pagina vindt u een breed aanbod vloerreinigers. Van neutrale vloerreiniger tot aan laagschuimende vloerreiniger. Alle professionele reinigingsmiddelen voor vloeren.

 • Aerosol

  Op zoek naar aerosol? Op deze pagina vindt u een breed aanbod aerosol. Van kauwgomremover tot aan stickerremover. 

 • Specialistisch

  Op zoek naar specialistische reinigingsmiddelen? Op deze pagina vindt u een breed aanbod specialistische reinigingsmiddelen. Van groene aanslagverwijderaar tot aan damwanden reiniger.

 • Ecolabel

  Op zoek naar ecologische reinigingsmiddelen? Op deze pagina vindt u een breed aanbod reinigingsmiddelen met het ecolabel keurmerk. Van keukenreiniger tot aan sanitairreiniger. Het ecolabel is een europees keurmerk dat wordt toegekend aan producten die minder milieubelastend zijn dan kwalitatief vergelijkbare producten. Dit gaat op basis van een aantal vooraf bepaalde criteria. Wilt u meer weten over het ecolabel keurmerk lees hier verder

 • Ready for use
 • Onderhoud
per pagina
Toont 1 - 18 van de 54 items
Toont 1 - 18 van de 54 items

Reinigingsmiddelen

Ons aanbod reinigingsmiddelen

Sapo Products levert een breed assortiment aan professionele reinigingsmiddelen voor vrijwel alle schoonmaak klussen. Vindt hier u interieur-, keuken-, vloer-, sanitair reiniger, aerosol of specialistische reinigers. Met onze reinigingsmiddelen houd u elk contactoppervlakte schoon en vrij van ziektekiemen.

Onze professionele reinigingsmiddelen kunnen probleemloos gebruikt worden in woningen, restaurants, zorginstellingen en kantoren zonder speciale schoonmaakgereedschap.

Milieu keurmerk

Daarnaast werken we ook met een eco label lijn. Het ecolabel is het Europese milieukeurmerk voor onder andere diverse reinigingsmiddelen. Voor steeds meer van deze middelen worden Europees Ecolabel criteria opgesteld. Deze criteria hebben betrekking op de hele levenscyclus van het product, van grondstoffen en energiegebruik tot schadelijke stoffen en afval.


Ons ecolabel lijn vindt u hier!

Wilt u advies op maat?

Wij begrijpen dat het kiezen van de juiste reiniger soms erg verwarrend kan zijn. Wij staan daarom elke dag tussen 8.30 uur en 17.30 uur voor u klaar om uw vragen door onze specialisten te beantwoorden. U kunt ons bereiken op 0183 631027 of via mail info@sapoproducts.nl.