i-team Er zijn 2 producten

Subcategorieën

 • i-mop

  i-mop family

  Welkom op onze website! Hier vind je alle informatie die je nodig hebt over de i-mop family, een revolutionair schoonmaakapparaat dat jouw schoonmaakroutine zal veranderen. Of je nu een professional bent in de schoonmaakindustrie of gewoon op zoek bent naar een efficiënte en effectieve manier om je vloeren schoon te maken, de i-mop family is de perfecte keuze.

  Een innovatieve schoonmaakoplossing

  De i-mop family bestaat uit verschillende modellen (lite, XL en XXL), elk ontworpen om aan specifieke behoeften te voldoen. Of het nu gaat om kleine ruimtes zoals kantoren (Lite) en winkels (XL/XXL), of grotere oppervlakken zoals ziekenhuizen en scholen (XXL), er is altijd een i-mop die perfect bij jouw situatie past.

  Wat de i-mop zo uniek maakt, is het compacte en ergonomische ontwerp. In tegenstelling tot traditionele schrobzuigmachines is dit apparaat lichtgewicht en gemakkelijk wendbaar. Je kunt moeiteloos manoeuvreren rond meubels en andere obstakels, waardoor je tijd bespaart en efficiënter kunt werken.

  Verbeterde reinigingsprestaties

  Naast het gebruiksgemak biedt de i-mop ook ongeëvenaarde reinigingsprestaties. Dankzij het unieke systeem van dubbele borstels wordt vuil en stof grondig verwijderd, zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen. Bovendien zorgt de krachtige zuigmotor ervoor dat vloeren snel drogen, waardoor het risico op uitglijden wordt geminimaliseerd.

  Met de i-mop kun je verschillende soorten vloeren reinigen, van tegels en linoleum tot hout en beton. 

  Efficiënt en milieuvriendelijk

  Bij de ontwikkeling van de i-mop is ook rekening gehouden met duurzaamheid. Het apparaat is voorzien van een geavanceerde lithium-ionbatterij die een lange gebruiksduur biedt zonder dat er tussentijds hoeft te worden opgeladen. Dit bespaart niet alleen tijd, maar vermindert ook het energieverbruik en draagt bij aan een milieuvriendelijke schoonmaakroutine.

  Bovendien heeft de i-mop family een groot waterreservoir, waardoor je langer kunt schoonmaken zonder constant water bij te vullen. Dit maakt het apparaat ideaal voor grotere oppervlakken waar efficiëntie essentieel is.

  Kies voor de i-mop family

  Als je op zoek bent naar een veelzijdige en effectieve schoonmaakoplossing, dan is de i-mop family de juiste keuze voor jou. Met zijn innovatieve ontwerp, verbeterde reinigingsprestaties en milieuvriendelijke kenmerken zal dit apparaat jouw schoonmaakroutine naar een hoger niveau tillen.

  Ontdek nu de verschillende modellen binnen de i-mop family op onze website en kies degene die het beste bij jouw behoeften past. Maak schoonmaken gemakkelijker, efficiënter en leuker met de i-mop family!

  Boek vrijbijvend een demo op locatie

  Wil je de i-mop zelf uitproberen en aan het werk zien bij jou op locatie? Boek dan hier vrijbijvend een demonstratie!

 • i-scrub

  Pak elk oppervlak aan met de i-scrub 21B, zelfs moeilijk te reinigen plekken zoals trappen of de ruimte achter toiletpotten. Met de telescopische steel, de verstelbare kop en 360 graden manoeuvreerbaarheid kan deze machine elke plekje bereiken en in een oogwenk worden aangepast om elke ruimte perfect schoon te maken.

  De i-scrub 30EM Pro B. De trillingen van de oscillerende schijf geven uitzonderlijke prestaties in reinigen, schrobben en polijsten. Dankzij de tot wel 1650 oscillerende bewegingen per minuut wordt de vloer beter gereinigd in minder tijd, terwijl er veel minder water en chemicaliën worden gebruikt.

 • i-fogger

  Eenvoudige desinfectie

  De i-fogger is een praktisch hulpmiddel tijdens en na de coronapandemie. Hiermee kunt u snel oppervlakken en hele ruimtes desinfecteren. Het mobiele apparaat produceert en verspreidt een desinfecterende aerosol (nevel) die het aantal in de lucht zwevende micro-organismen en virussen vermindert. Bovendien is het eenvoudig om het desinfectiemiddel toe te passen op moeilijk te bereiken oppervlakken.

 • i-cover

  Smart en efficiente desinfectie

  Traditional approaches to disinfecting don’t cut it anymore. They are often inefficient, but also ineffective. The cordless i-cover is an advanced cold mist generator designed to make your disinfecting job fast, efficient, and thorough. Simply fill the tank with our range of eco-friendly and safe liquids, push the trigger and start!

 • i-power

  U zet uw apparaat gewoon aan en gaat aan de slag.

  Verspil geen tijd meer met zoeken naar stopcontacten. U zet uw apparaat gewoon aan en gaat aan de slag. Door de volledige bewegingsvrijheid die u overal en altijd geniet, worden uw reinigingsroutines veel efficiënter. Stel dat u een hotel stofzuigt. Dan moet u in elke kamer het snoer afrollen, de stekker in het stopcontact steken en hem er weer uithalen en het snoer weer oprollen. Deze gang van zaken neemt elke keer 30 seconden in beslag. In een hotel met 20 kamers levert i-power u een besparing op tot € 1000 per jaar.

 • i-land

  Alles wat u nodig heeft in één handig karretje

  Het gebruik van i-land maakt het schoonmaakproces efficiënter. Geen onproductief heen en weer geloop meer! Alles wat u nodig hebt, is beschikbaar op uw schoonmaakeiland.

 • i-vac

  Non-stop werken

  Schoonmaken met een stofzuiger op accu's bespaart veel tijd. Het kost steeds een halve minuut om het snoer uit te rollen, de stekker in het stopcontact te steken en er weer uit te halen en het snoer weer op te rollen. Bij het schoonmaken van een hotel met 20 kamers met de i-vac bespaart u dus elk jaar 61 uur. U zet hem gewoon aan en werkt zonder onderbreking door.

 • i-hygiene
 • i-team accessoires
 • i-spraywash
 • i-suit
 • i-dose
Toont 1 - 2 van de 2 items
Toont 1 - 2 van de 2 items

i-team