Dispensers Er zijn 132 producten

Subcategorieën

 • Handdoekdispensers

  Bij SAPO cleaning products vindt u  een uitgebreid aanbod professionele handdoekdispensers.
  De handdoekdispensers zijn eenvoudig in gebruik en duurzaam.  Van een kwalitatieve plastic budget handdoekdispensers tot aan robuuste rvs handdoekdispensers.

   Bij de aanschaf van een handdoekdispenser moet u goed letten op het soort hygiëne papier er in de handdoekdispenser past. Zo hebben wij centerfeed rollen, w-vouw en v-vouw rollen. 


  Dispenser navulling

  Op onze website kunt u eenvoudig een keuze maken uit verschillende soorten handdoekpapier op onze handdoekpapier pagina.

 • Toiletroldispensers

  Op zoek naar een toiletroldispenser? Op deze pagina vindt u een breed assortiment toiletroldispensers. Voor kleine sanitaire ruimtes tot aan grote sanitaire ruimtes met veel voetverkeer. We hebben een divers scala aan soorten toiletroldispensers zoals, jumborol toiletroldispensers, mini jumbo toiletroldispenser, doprol dispenser, kokerloze dispensers, duoroldispensers, bulkpackdispenser en nog veel meer.

  Al onze toiletroldispensers zijn voorzien van een slot. Zo kunt u eenvoudig uw dispensers op slot zetten waardoor u de kans verkleint op diefstal en vandalisme.

  Wij leveren de merken Plastiq line, Qbic line, wings line, Sapo line en Tork. 
  Waar moet u opletten bij de aanschaf van toiletroldispenser?

  Allereerst is het belangrijk om te weten hoe vaak u toilet gebruikt gaat worden, om de hoeveel tijd u de toiletroldispensers wilt bijvullen en hoeveel ruimte erop u toiletvoorziening is.

   

  Verschillende maten

  Toiletpapier komt in verschillende soorten en maten. Niet alle toiletrollen passen in alle toiletpapierdispensers.

  Op de professionele markt zijn 4 veelvoorkomende maten toiletrollen, namelijk: de standaard toiletrol (ook wel traditionele toiletrol genoemd.) , doprol/compactrol , mini jumbo toiletrol en de maxi jumbo toiletrol.

  standaard rol:  De standaard toiletrol heeft de minste capaciteit van de 4, maar is wel het kleinst. Ideaal voor ruimtebesparing of plaatsen waar weinig voetverkeer is naar de toiletvoorzieningen.
  Hierbij kunt u denken aan hotelkamers, kleine cafés en restaurants. de standaard toiletrol heeft ongeveer 400 vellen per rol.

  doprol / compact rol:  De voordelen van de compact rol is dat er veel meter papier op een kleine ruimte zit. Ideaal voor middelgrote bedrijven. Ongeveer 150 meter papier (1 laags) en 100 meter papier(2 laags).


  Mini jumbo:  De mini jumbo toiletrol heeft met ongeveer 180 meter papier een hogere capaciteit en is daarom geschikt voor drukkere plekken. Ideaal voor middelgrote tot grote zaken.


  Maxi jumbo:  De maxi jumborol is met 360 meter papier de grootste toiletrol in ons assortiment. Deze is uitermate geschikt voor drukke plekken.  Naast maten, zijn er ook o.a. kokerloze rollen. Wilt u weten welk hygiene papier in uw dispenser past, dan kunt u ons altijd contacteren voor advies op maat.


 • Poetsroldispensers
 • Zeepdispensers

  Op zoek naar een Zeepdispenser? Op deze pagina vindt u een breed aanbod zeepdispensers. Van robuuste RVS zeepdispensers tot aan budget line. 

  Gedoseerd handen wassen

  Een zeepdispenser is de ideale oplossing voor handreiniging. Zo kunt u eenvoudig u handen wassen na het toiletbezoek, voor in de keuken(klaarmaken van eten), na het verschonen van uw kind, na het hoesten, niezen of snuiten van de neus, na het schoonmaken, na het aaien of knuffelen van een (huis)dier en nog veel meer.

  De navulling voor zeepdispensers

  Bij het navullen van een zeepdispenser moet u rekening houden met een aantal punten.

  1.        Het soort zeep. Heeft u een foamzeepdispenser of een vloeibare zeepdispenser.
  2.        De capaciteit van uw zeepdispenser. De juiste hoeveelheid navulling in de juiste dispenser.
  3.        Gebruik de juiste aansluiting. Merken gebruiken hun eigen aansluitingen. Kies daarom voor een navulling die geschikt is voor uw dispenser.
  4.        Maak een keuze tussen normale zeepnavulling en anti-bacteriële zeep

  Bekijk hier ons aanbod foamzeep navullingen en vloeibare zeep navullingen

  Advies nodig?

  Wij begrijpen dat het lastig kan zijn om de juiste navulling bij de juiste dispenser te zoeken.

  Wij staan daarom elke dag tussen 8.30 uur en 17.30 uur voor u klaar om uw vragen door onze specialisten te beantwoorden. U kunt ons bereiken op 0183 631027 of via mail info@sapoproducts.nl.

 • Luchtverfrisser dispenser
 • Hygienezakjesdispenser
 • Toiletborstelhouders
 • Handdrogers


  Krachtige en robuuste met automatische sensor gestuurde luchthanddrogers, ideaal voor langdurig gebruik, uitgerust met hoge energie efficiënte en hittebestendige behuizing om schade te voorkomen.

  Onze handdrogers zijn een goed alternatief voor papieren handdoekdispensers.

per pagina
Toont 1 - 18 van de 132 items
Toont 1 - 18 van de 132 items

Dispensers

 

Dispensers nodig?

Bij ons kunt u terecht voor uw gehele dispenserinrichting voor uw sanitaire ruimtes en voor de professionele keuken! Van een kwalitatief goede budget lijn tot een robuuste RVS lijn.


Breed assortiment aan dispensers waaronder handdoekdispensers, toiletroldispensers, poetsroldispensers, zeepdispensers en luchtverfrissers. Bent u opzoek naar dispenser navulling zoals hygienepapier, zeep en luchtverfrissers. Klik dan hier!

Dispensersystemen zijn onmisbaar in uw organisatie! Zorg ervoor dat de hygiene papier en zeep gemakkelijk toegankelijk zijn met behulp van onze dispensers. Hierbij heeft u keuze uit meerdere modellen. Zodat de dispensers passen bij het design van uw ruimte.

 

 

Onze dispenser Lines:

 

·         Plastiq line:

 

 

De plastiq line is een modieuse lijn van kunststof dispensers. Het assortiment omvat een geheel aanbod van papier- en zeepdispensers en luchverfrissers. De plastiq line is buitengewoon geschikt voor sanitaire ruimtes, keukens en openbare ruimtes. Door het gebruikte ABS kunststof is deze robuuste lijn geschikt voor vele toepassingen. Gastvrijheid draait uiteindelijk om 1 ding: Aandacht. Aandacht voor de gast. Aandacht die u in de eerste plaats persoonlijk geeft, maar die daarnaast ook spreekt uit de sanitaire voorzieningen. Wilt u als organisatie een klantvriendelijke uitstraling hebben? Heb u kwaliteit hoog in het vaandel? Vindt u het belangrijk om dichtbij uw gast te staan? Dan is het een idee om uw sanitaire ruimten in te richten met de plastiQline accessoires.

 

·         Qbic line:

 

 

De Qbic line is te herkennen aan z’n kubische ontwerp. De line is geheel gemaakt van hoogwaardig RVS.
Het kubische ontwerp wordt telkens gecombineerd met optimaal gebruikersgemak en functionaliteit. Door een goede  prijs-kwaliteit is de Qbic line voor zowel grote als kleine ondernemingen binnen handbereik. Met de Qbic-line kunt u uw sanitaire ruimte compleet inrichten. De ritmische verhoudingen die het design kenmerkt, ziet u overal terug. In de zeepdispensers, handdoekdispensers, dispensers voor toiletpapier en poetsrollen, afvalbakken, toiletborstelhouders en geurdispensers. RVS is een trendy en tijdloos materiaal tegelijk. Het past in alle eigentijdse interieurs, of ze nu warm en kleurrijk zijn ingericht of strak en modern. De Qbic-line is het bewijs dat duurzame RVS accessoires niet duur hoeven te zijn.  De Qbic-line is gebruiksvriendelijk en flexibel: Alle accessoires kunt u openen met 1 sleutel, de zeepdispenser kunt u dankzij het modulaire binnenwerk naar keuze vullen met lotion, foam of spray,De toiletrolhouder is universeel en geschikt voor alle gangbare typen toiletpapier, van standaard em compacte rollen tot coreless rollen en doprollen. Ook de handdoekdispenser is universeel ( interfold, C-gevouwen handdoekjes of Z-gevouwen handdoekjes).  

 

·         Wings:

 

 

De wings line is te herkennen aan zijn kwalitatieve en functionele design. De wings line is gemaakt van mat geslepen RVS voorzien van een anti-fingerprint coating. Door zijn hoge kwaliteit  biedt deze dispenser lijn een oplossing voor een inrichting waar een hoogstaand  design gewenst is.
Bij de ontwikkeling van de wings dispenserlijn stonden gebruikersvriendelijkheid en efficiency centraal. Dankzij de Wings worden worden sanitaire voorzieningen een symbool van gastvrijheid en facilitair gemak. Ook design speelt daarin een rol. De wings dispenser lijn maakt u onafhankelijk van merken en typen vullingen. De producten zijn uitermate praktisch. Ze zijn het resultaat van technisch vernuft en creativiteit. Het zijn de functionele details waarin de WIngs filosofie concreet wordt. Van multifunctionele zeepdispenser en optimaal doserende toiletrolhouder tot discrete dameshygienebak en solide luchtverfrisser. Ontdek de kracht van deze duurzame hygieneoplossingen.

 

·         Sapo line:

 

 

De sapo line is te herkennen aan zijn functionele design. De sapo line is gemaakt van doorzichtig kunststof, waardoor u eenvoudig de voorraad bijhoudt. Door een goede prijs-kwaliteit biedt deze dispenser lijn een oplossing voor een kwalitatieve hygiënische inrichting tegen een lage prijs.

 

·         Basic line:

 

 

De basic line is een prijsgunstige RVS lijn en heeft een strakke uitstraling. De dispensers passen, dankzij de neutrale vormgeving in elke sanitaire inrichting. Binnen deze lijn zijn beschikbaar: afvalbak open, handdoekdispenser klein, handdoekdispenser groot, jumboroldispenser, zeepdispenser en toiletborstelhouder. Alle dispensers kunnen bovendien universeel nagevuld worden.

 

 

 

 

Hygienisch werken

Met onze dispensersystemen kunt u makkelijk een werkplek en een sanitair hygienisch inrichten waarbij u makkelijk het hygienisch papier en het zeep kan gebruiken zonder de dispenser of iets anders aan te raken.

Hiermee vermindert u de kans van de verspreiding van ziektekiemen.  

 

 

Eenvoudig uw voorraad bijhouden

Onze wings en sapo line hebben inkijkvensters waardoor uw eenvoudig de voorraad kan bijhouden van de dispenser systemen. Zo weet u in 1 oogopslag precies wanneer u uw zeep en/of hygiene papier moet bijvullen of nieuwe hygiene papier en/of zeep moet kopen. Op deze manier voorkomt u het risico van het opraken van de vulling op een ongelegen moment. Tevens kunt u ook makkelijk bijhouden hoeveel papier/zeep per dag gemiddeld wordt gebruikt en daarop voorspellen hoeveel navulling u nodig heeft voor de maand.

 

 

Advies op maat 

Wij begrijpen dat het kiezen van de juiste dispenser inrichting soms erg verwarrend kan zijn. Wij staan daarom elke dag tussen 8.30 uur en 17.30 uur voor u klaar om uw vragen door onze specialisten te beantwoorden. U kunt ons bereiken op 0183 631027 of via mail info@sapoproducts.nl.