Dispensers Er zijn 63 producten

Subcategorieën

 • Handdoekdispensers
 • Toiletroldispensers

  Op zoek naar een toiletroldispenser? Op deze pagina vindt u een breed assortiment toiletroldispensers. Voor kleine sanitaire ruimtes tot aan grote sanitaire ruimtes met veel voetverkeer. We hebben een divers scala aan soorten toiletroldispensers zoals, jumborol toiletroldispensers, mini jumbo toiletroldispenser, doprol dispenser, kokerloze dispensers, duoroldispensers, bulkpackdispenser en nog veel meer.

  Wij leveren de merken Plastiq line, Qbic line, wings line, Sapo line en Tork. 

 • Poetsroldispensers
 • Zeepdispensers

  Op zoek naar een Zeepdispenser? Op deze pagina vindt u een breed aanbod zeepdispensers. Van robuuste RVS zeepdispensers tot aan budget line. 

  Gedoseerd handen wassen

  Een zeepdispenser is de ideale oplossing voor handreiniging. Zo kunt u eenvoudig u handen wassen na het toiletbezoek, voor in de keuken(klaarmaken van eten), na het verschonen van uw kind, na het hoesten, niezen of snuiten van de neus, na het schoonmaken, na het aaien of knuffelen van een (huis)dier en nog veel meer.

  De navulling voor zeepdispensers

  Bij het navullen van een zeepdispenser moet u rekening houden met een aantal punten.

  1.        Het soort zeep. Heeft u een foamzeepdispenser of een vloeibare zeepdispenser.
  2.        De capaciteit van uw zeepdispenser. De juiste hoeveelheid navulling in de juiste dispenser.
  3.        Gebruik de juiste aansluiting. Merken gebruiken hun eigen aansluitingen. Kies daarom voor een navulling die geschikt is voor uw dispenser.
  4.        Maak een keuze tussen normale zeepnavulling en anti-bacteriële zeep

  Bekijk hier ons aanbod foamzeep navullingen en vloeibare zeep navullingen

  Advies nodig?

  Wij begrijpen dat het lastig kan zijn om de juiste navulling bij de juiste dispenser te zoeken.

  Wij staan daarom elke dag tussen 8.30 uur en 17.30 uur voor u klaar om uw vragen door onze specialisten te beantwoorden. U kunt ons bereiken op 0183 631027 of via mail info@sapoproducts.nl.

 • Luchtverfrisser dispenser
 • Hygienezakjesdispenser
 • Toiletborstelhouders
per pagina
Toont 1 - 12 van de 63 items
Toont 1 - 12 van de 63 items

Dispensers

Dispensers nodig?

Bij ons kunt u terecht voor uw gehele dispenserinrichting voor uw sanitaire ruimtes en voor de professionele keuken! Van een kwalitatief goede budget lijn tot een robuuste RVS lijn.


Breed assortiment aan dispensers waaronder handdoekdispensers, toiletroldispensers, poetsroldispensers, zeepdispensers en luchtverfrissers. Bent ...

Dispensers nodig?

Bij ons kunt u terecht voor uw gehele dispenserinrichting voor uw sanitaire ruimtes en voor de professionele keuken! Van een kwalitatief goede budget lijn tot een robuuste RVS lijn.


Breed assortiment aan dispensers waaronder handdoekdispensers, toiletroldispensers, poetsroldispensers, zeepdispensers en luchtverfrissers. Bent u opzoek naar dispenser navulling zoals hygienepapier, zeep en luchtverfrissers. Klik dan hier!

Dispensersystemen zijn onmisbaar in uw organisatie! Zorg ervoor dat de hygiene papier en zeep gemakkelijk toegankelijk zijn met behulp van onze dispensers. Hierbij heeft u keuze uit meerdere modellen. Zodat de dispensers passen bij het design van uw ruimte.

Onze dispenser Lines:

·         Plastiq line:

De plastiq line is een modieuse lijn van kunststof dispensers. Het assortiment omvat een geheel aanbod van papier- en zeepdispensers en luchverfrissers. De plastiq line is buitengewoon geschikt voor sanitaire ruimtes, keukens en openbare ruimtes. Door het gebruikte ABS kunststof is deze robuuste lijn geschikt voor vele toepassingen.

·         Qbic line:

De Qbic line is te herkennen aan z’n kubische ontwerp. De line is geheel gemaakt van hoogwaardig RVS.
Het kubische ontwerp wordt telkens gecombineerd met optimaal gebruikersgemak en functionaliteit. Door een goede  prijs-kwaliteit is de Qbic line voor zowel grote als kleine ondernemingen binnen handbereik.

·         Wings:

De wings line is te herkennen aan zijn kwalitatieve en functionele design. De wings line is gemaakt van mat geslepen RVS voorzien van een anti-fingerprint coating. Door zijn hoge kwaliteit  biedt deze dispenser lijn een oplossing voor een inrichting waar een hoogstaand  design gewenst is.

·         Sapo line:

De sapo line is te herkennen aan zijn functionele design. De sapo line is gemaakt van doorzichtig kunststof, waardoor u eenvoudig de voorraad bijhoudt. Door een goede prijs-kwaliteit biedt deze dispenser lijn een oplossing voor een kwalitatieve hygiënische inrichting tegen een lage prijs.

Hygienisch werken

Met onze dispensersystemen kunt u makkelijk een werkplek en een sanitair hygienisch inrichten waarbij u makkelijk het hygienisch papier en het zeep kan gebruiken zonder de dispenser of iets anders aan te raken.

Hiermee vermindert u de kans van de verspreiding van ziektekiemen.  

Eenvoudig uw voorraad bijhouden

Onze wings en sapo line hebben inkijkvensters waardoor uw eenvoudig de voorraad kan bijhouden van de dispenser systemen. Zo weet u in 1 oogopslag precies wanneer u uw zeep en/of hygiene papier moet bijvullen of nieuwe hygiene papier en/of zeep moet kopen. Op deze manier voorkomt u het risico van het opraken van de vulling op een ongelegen moment. Tevens kunt u ook makkelijk bijhouden hoeveel papier/zeep per dag gemiddeld wordt gebruikt en daarop voorspellen hoeveel navulling u nodig heeft voor de maand.

Advies op maat 

Wij begrijpen dat het kiezen van de juiste dispenser inrichting soms erg verwarrend kan zijn. Wij staan daarom elke dag tussen 8.30 uur en 17.30 uur voor u klaar om uw vragen door onze specialisten te beantwoorden. U kunt ons bereiken op 0183 631027 of via mail info@sapoproducts.nl.

Meer