i-mop Er zijn 8 producten

Toont 1 - 8 van de 8 items
Toont 1 - 8 van de 8 items

i-mop

i-mop family

Welkom op onze website! Hier vind je alle informatie die je nodig hebt over de i-mop family, een revolutionair schoonmaakapparaat dat jouw schoonmaakroutine zal veranderen. Of je nu een professional bent in de schoonmaakindustrie of gewoon op zoek bent naar een efficiënte en effectieve manier om je vloeren schoon te maken, de i-mop family is de perfecte keuze.

Een innovatieve schoonmaakoplossing

De i-mop family bestaat uit verschillende modellen (lite, XL en XXL), elk ontworpen om aan specifieke behoeften te voldoen. Of het nu gaat om kleine ruimtes zoals kantoren (Lite) en winkels (XL/XXL), of grotere oppervlakken zoals ziekenhuizen en scholen (XXL), er is altijd een i-mop die perfect bij jouw situatie past.

Wat de i-mop zo uniek maakt, is het compacte en ergonomische ontwerp. In tegenstelling tot traditionele schrobzuigmachines is dit apparaat lichtgewicht en gemakkelijk wendbaar. Je kunt moeiteloos manoeuvreren rond meubels en andere obstakels, waardoor je tijd bespaart en efficiënter kunt werken.

Verbeterde reinigingsprestaties

Naast het gebruiksgemak biedt de i-mop ook ongeëvenaarde reinigingsprestaties. Dankzij het unieke systeem van dubbele borstels wordt vuil en stof grondig verwijderd, zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen. Bovendien zorgt de krachtige zuigmotor ervoor dat vloeren snel drogen, waardoor het risico op uitglijden wordt geminimaliseerd.

Met de i-mop kun je verschillende soorten vloeren reinigen, van tegels en linoleum tot hout en beton. 

Efficiënt en milieuvriendelijk

Bij de ontwikkeling van de i-mop is ook rekening gehouden met duurzaamheid. Het apparaat is voorzien van een geavanceerde lithium-ionbatterij die een lange gebruiksduur biedt zonder dat er tussentijds hoeft te worden opgeladen. Dit bespaart niet alleen tijd, maar vermindert ook het energieverbruik en draagt bij aan een milieuvriendelijke schoonmaakroutine.

Bovendien heeft de i-mop family een groot waterreservoir, waardoor je langer kunt schoonmaken zonder constant water bij te vullen. Dit maakt het apparaat ideaal voor grotere oppervlakken waar efficiëntie essentieel is.

Kies voor de i-mop family

Als je op zoek bent naar een veelzijdige en effectieve schoonmaakoplossing, dan is de i-mop family de juiste keuze voor jou. Met zijn innovatieve ontwerp, verbeterde reinigingsprestaties en milieuvriendelijke kenmerken zal dit apparaat jouw schoonmaakroutine naar een hoger niveau tillen.

Ontdek nu de verschillende modellen binnen de i-mop family op onze website en kies degene die het beste bij jouw behoeften past. Maak schoonmaken gemakkelijker, efficiënter en leuker met de i-mop family!

Boek vrijbijvend een demo op locatie

Wil je de i-mop zelf uitproberen en aan het werk zien bij jou op locatie? Boek dan hier vrijbijvend een demonstratie!