Dispensers & navulling Er zijn 135 producten

Subcategorieën

 • Dispensers

   

  Dispensers nodig?

  Bij ons kunt u terecht voor uw gehele dispenserinrichting voor uw sanitaire ruimtes en voor de professionele keuken! Van een kwalitatief goede budget lijn tot een robuuste RVS lijn.


  Breed assortiment aan dispensers waaronder handdoekdispensers, toiletroldispensers, poetsroldispensers, zeepdispensers en luchtverfrissers. Bent u opzoek naar dispenser navulling zoals hygienepapier, zeep en luchtverfrissers. Klik dan hier!

  Dispensersystemen zijn onmisbaar in uw organisatie! Zorg ervoor dat de hygiene papier en zeep gemakkelijk toegankelijk zijn met behulp van onze dispensers. Hierbij heeft u keuze uit meerdere modellen. Zodat de dispensers passen bij het design van uw ruimte.

   

   

  Onze dispenser Lines:

   

  ·         Plastiq line:

   

   

  De plastiq line is een modieuse lijn van kunststof dispensers. Het assortiment omvat een geheel aanbod van papier- en zeepdispensers en luchverfrissers. De plastiq line is buitengewoon geschikt voor sanitaire ruimtes, keukens en openbare ruimtes. Door het gebruikte ABS kunststof is deze robuuste lijn geschikt voor vele toepassingen.

   

  ·         Qbic line:

   

   

  De Qbic line is te herkennen aan z’n kubische ontwerp. De line is geheel gemaakt van hoogwaardig RVS.
  Het kubische ontwerp wordt telkens gecombineerd met optimaal gebruikersgemak en functionaliteit. Door een goede  prijs-kwaliteit is de Qbic line voor zowel grote als kleine ondernemingen binnen handbereik.

   

  ·         Wings:

   

   

  De wings line is te herkennen aan zijn kwalitatieve en functionele design. De wings line is gemaakt van mat geslepen RVS voorzien van een anti-fingerprint coating. Door zijn hoge kwaliteit  biedt deze dispenser lijn een oplossing voor een inrichting waar een hoogstaand  design gewenst is.

   

  ·         Sapo line:

   

   

  De sapo line is te herkennen aan zijn functionele design. De sapo line is gemaakt van doorzichtig kunststof, waardoor u eenvoudig de voorraad bijhoudt. Door een goede prijs-kwaliteit biedt deze dispenser lijn een oplossing voor een kwalitatieve hygiënische inrichting tegen een lage prijs.

   

  ·         Basic line:

   

   

  De basic line is een prijsgunstige RVS lijn en heeft een strakke uitstraling. De dispensers passen, dankzij de neutrale vormgeving in elke sanitaire inrichting. Binnen deze lijn zijn beschikbaar: afvalbak open, handdoekdispenser klein, handdoekdispenser groot, jumboroldispenser, zeepdispenser en toiletborstelhouder. Alle dispensers kunnen bovendien universeel nagevuld worden.

   

   

   

   

  Hygienisch werken

  Met onze dispensersystemen kunt u makkelijk een werkplek en een sanitair hygienisch inrichten waarbij u makkelijk het hygienisch papier en het zeep kan gebruiken zonder de dispenser of iets anders aan te raken.

  Hiermee vermindert u de kans van de verspreiding van ziektekiemen.  

   

   

  Eenvoudig uw voorraad bijhouden

  Onze wings en sapo line hebben inkijkvensters waardoor uw eenvoudig de voorraad kan bijhouden van de dispenser systemen. Zo weet u in 1 oogopslag precies wanneer u uw zeep en/of hygiene papier moet bijvullen of nieuwe hygiene papier en/of zeep moet kopen. Op deze manier voorkomt u het risico van het opraken van de vulling op een ongelegen moment. Tevens kunt u ook makkelijk bijhouden hoeveel papier/zeep per dag gemiddeld wordt gebruikt en daarop voorspellen hoeveel navulling u nodig heeft voor de maand.

   

   

  Advies op maat 

  Wij begrijpen dat het kiezen van de juiste dispenser inrichting soms erg verwarrend kan zijn. Wij staan daarom elke dag tussen 8.30 uur en 17.30 uur voor u klaar om uw vragen door onze specialisten te beantwoorden. U kunt ons bereiken op 0183 631027 of via mail info@sapoproducts.nl.

 • Dispenser navulling

  Dispensernavulling nodig?

  Bij ons kunt u terecht voor uw gehele dispenserinrichting voor uw sanitaire ruimtes en voor de professionele keuken! Van een kwalitatief goede budget lijn tot een robuuste RVS lijn. hierbij horen ook de dispenser navullingen.

  In deze categorie vindt u alle dispenser navullingen (vloeibare zeep, foamzeep, luchtverfrissers, hygiene papier) voor ons assortiment dispensers.
  Wij hebben o.a. navulling voor gerenommeerde merken zoals: Rubbermaid, Tork, Satino, Diversey, Dreumex, All Care,Euro products en nog veel meer.

  Bent u opzoek naar dispensers. Klik dan hier!

  Advies op maat 

per pagina
Toont 1 - 12 van de 135 items
Toont 1 - 12 van de 135 items

Dispensers & navulling

Sapo products levert een breed assortiment papierdispensers, zeepdispensers en luchtverfrissers