Dispensers & navulling Er zijn 157 producten

Subcategorieën

 • Dispensers

   

  Dispensers nodig?

  Bij ons kunt u terecht voor uw gehele dispenserinrichting voor uw sanitaire ruimtes en voor de professionele keuken! Van een kwalitatief goede budget lijn tot een robuuste RVS lijn.


  Breed assortiment aan dispensers waaronder handdoekdispensers, toiletroldispensers, poetsroldispensers, zeepdispensers en luchtverfrissers. Bent u opzoek naar dispenser navulling zoals hygienepapier, zeep en luchtverfrissers. Klik dan hier!

  Dispensersystemen zijn onmisbaar in uw organisatie! Zorg ervoor dat de hygiene papier en zeep gemakkelijk toegankelijk zijn met behulp van onze dispensers. Hierbij heeft u keuze uit meerdere modellen. Zodat de dispensers passen bij het design van uw ruimte.

   

   

  Onze dispenser Lines:

   

  ·         Plastiq line:

   

   

  De plastiq line is een modieuse lijn van kunststof dispensers. Het assortiment omvat een geheel aanbod van papier- en zeepdispensers en luchverfrissers. De plastiq line is buitengewoon geschikt voor sanitaire ruimtes, keukens en openbare ruimtes. Door het gebruikte ABS kunststof is deze robuuste lijn geschikt voor vele toepassingen. Gastvrijheid draait uiteindelijk om 1 ding: Aandacht. Aandacht voor de gast. Aandacht die u in de eerste plaats persoonlijk geeft, maar die daarnaast ook spreekt uit de sanitaire voorzieningen. Wilt u als organisatie een klantvriendelijke uitstraling hebben? Heb u kwaliteit hoog in het vaandel? Vindt u het belangrijk om dichtbij uw gast te staan? Dan is het een idee om uw sanitaire ruimten in te richten met de plastiQline accessoires.

   

  ·         Qbic line:

   

   

  De Qbic line is te herkennen aan z’n kubische ontwerp. De line is geheel gemaakt van hoogwaardig RVS.
  Het kubische ontwerp wordt telkens gecombineerd met optimaal gebruikersgemak en functionaliteit. Door een goede  prijs-kwaliteit is de Qbic line voor zowel grote als kleine ondernemingen binnen handbereik. Met de Qbic-line kunt u uw sanitaire ruimte compleet inrichten. De ritmische verhoudingen die het design kenmerkt, ziet u overal terug. In de zeepdispensers, handdoekdispensers, dispensers voor toiletpapier en poetsrollen, afvalbakken, toiletborstelhouders en geurdispensers. RVS is een trendy en tijdloos materiaal tegelijk. Het past in alle eigentijdse interieurs, of ze nu warm en kleurrijk zijn ingericht of strak en modern. De Qbic-line is het bewijs dat duurzame RVS accessoires niet duur hoeven te zijn.  De Qbic-line is gebruiksvriendelijk en flexibel: Alle accessoires kunt u openen met 1 sleutel, de zeepdispenser kunt u dankzij het modulaire binnenwerk naar keuze vullen met lotion, foam of spray,De toiletrolhouder is universeel en geschikt voor alle gangbare typen toiletpapier, van standaard em compacte rollen tot coreless rollen en doprollen. Ook de handdoekdispenser is universeel ( interfold, C-gevouwen handdoekjes of Z-gevouwen handdoekjes).  

   

  ·         Wings:

   

   

  De wings line is te herkennen aan zijn kwalitatieve en functionele design. De wings line is gemaakt van mat geslepen RVS voorzien van een anti-fingerprint coating. Door zijn hoge kwaliteit  biedt deze dispenser lijn een oplossing voor een inrichting waar een hoogstaand  design gewenst is.
  Bij de ontwikkeling van de wings dispenserlijn stonden gebruikersvriendelijkheid en efficiency centraal. Dankzij de Wings worden worden sanitaire voorzieningen een symbool van gastvrijheid en facilitair gemak. Ook design speelt daarin een rol. De wings dispenser lijn maakt u onafhankelijk van merken en typen vullingen. De producten zijn uitermate praktisch. Ze zijn het resultaat van technisch vernuft en creativiteit. Het zijn de functionele details waarin de WIngs filosofie concreet wordt. Van multifunctionele zeepdispenser en optimaal doserende toiletrolhouder tot discrete dameshygienebak en solide luchtverfrisser. Ontdek de kracht van deze duurzame hygieneoplossingen.

   

  ·         Sapo line:

   

   

  De sapo line is te herkennen aan zijn functionele design. De sapo line is gemaakt van doorzichtig kunststof, waardoor u eenvoudig de voorraad bijhoudt. Door een goede prijs-kwaliteit biedt deze dispenser lijn een oplossing voor een kwalitatieve hygiënische inrichting tegen een lage prijs.

   

  ·         Basic line:

   

   

  De basic line is een prijsgunstige RVS lijn en heeft een strakke uitstraling. De dispensers passen, dankzij de neutrale vormgeving in elke sanitaire inrichting. Binnen deze lijn zijn beschikbaar: afvalbak open, handdoekdispenser klein, handdoekdispenser groot, jumboroldispenser, zeepdispenser en toiletborstelhouder. Alle dispensers kunnen bovendien universeel nagevuld worden.

   

   

   

   

  Hygienisch werken

  Met onze dispensersystemen kunt u makkelijk een werkplek en een sanitair hygienisch inrichten waarbij u makkelijk het hygienisch papier en het zeep kan gebruiken zonder de dispenser of iets anders aan te raken.

  Hiermee vermindert u de kans van de verspreiding van ziektekiemen.  

   

   

  Eenvoudig uw voorraad bijhouden

  Onze wings en sapo line hebben inkijkvensters waardoor uw eenvoudig de voorraad kan bijhouden van de dispenser systemen. Zo weet u in 1 oogopslag precies wanneer u uw zeep en/of hygiene papier moet bijvullen of nieuwe hygiene papier en/of zeep moet kopen. Op deze manier voorkomt u het risico van het opraken van de vulling op een ongelegen moment. Tevens kunt u ook makkelijk bijhouden hoeveel papier/zeep per dag gemiddeld wordt gebruikt en daarop voorspellen hoeveel navulling u nodig heeft voor de maand.

   

   

  Advies op maat 

  Wij begrijpen dat het kiezen van de juiste dispenser inrichting soms erg verwarrend kan zijn. Wij staan daarom elke dag tussen 8.30 uur en 17.30 uur voor u klaar om uw vragen door onze specialisten te beantwoorden. U kunt ons bereiken op 0183 631027 of via mail info@sapoproducts.nl.

 • Dispenser navulling

  Dispensernavulling nodig?

  Bij ons kunt u terecht voor uw gehele dispenserinrichting voor uw sanitaire ruimtes en voor de professionele keuken! Van een kwalitatief goede budget lijn tot een robuuste RVS lijn. hierbij horen ook de dispenser navullingen.

  In deze categorie vindt u alle dispenser navullingen (vloeibare zeep, foamzeep, luchtverfrissers, hygiene papier) voor ons assortiment dispensers.
  Wij hebben o.a. navulling voor gerenommeerde merken zoals: Rubbermaid, Tork, Satino, Diversey, Dreumex, All Care,Euro products en nog veel meer.

  Bent u opzoek naar dispensers. Klik dan hier!

  Advies op maat 

 • Dispenser lijnen
per pagina
Toont 19 - 36 van de 157 items
Toont 19 - 36 van de 157 items

Dispensers & navulling

Sapo products levert een breed assortiment papierdispensers, zeepdispensers en luchtverfrissers