Afvalbakken Er zijn 39 producten

Subcategorieën

  • Buitenafvalbakken

    Hou u terrein / straat schoon met ons assortiment buitenafvalbakken.In ons assortiment vindt u een uitgebreide reeks aan buitenafvalbakken. Deze afvalbakken zijn in veel verschillende kleuren verkrijgbaar. Voor bevestiging aan een paal/hek, vrijstaand of bevesting aan de vloer. Voor elke locatie de juiste oplossing!

  • Binnenafvalbakken
    Een breed assortiment binnenafvalbakken in verschilende soorten en maten.
  • Asbakken
per pagina
Toont 1 - 18 van de 39 items
Toont 1 - 18 van de 39 items

Afvalbakken

Een veel voorkomende fout is dat mensen een vuilniszak nemen op basis van de capaciteit van de afvalemmer.

In een aantal eenvoudige stappen kunt u bepalen welke maat vuilniszakken nodig is voor uw afvalbak.  Allereerst moet u de breedte van de afvalbak bepalen.

Voor rechthoekige bakken doet u dat als volgt:
Om de breedte te kunnen bepalen voor een rechthoekige afvalbak moet u de omtrek van de  bovenkant van de afvalbak weten. De omtrek kunt u berekenen door alle kanten bij elkaar op te tellen. Dit moet u delen door twee. De uitkomst is de breedte van uw afvalzak.

Voor ronde bakken doet u dat als volgt:
Om de breedte te kunnen bepalen voor een ronde afvalbak moet  u de diameter van de afvalbak weten.  Vermenigvuldig de diameter met pi (3.14). Dit moet u delen door twee. De uitkomst is de breedte van uw vuilniszak.

De tweede stap is de hoogte van de afvalzak bepalen. De hoogte van de afvalzak is de hoogte van de vuilnisbak + 28 cm overlap. 

Veel succes met het uitkiezen van uw volgende vuilniszak!