Toiletroldispensers Er zijn 49 producten

per pagina
Toont 1 - 18 van de 49 items
Toont 1 - 18 van de 49 items

Toiletroldispensers

Op zoek naar een toiletroldispenser? Op deze pagina vindt u een breed assortiment toiletroldispensers. Voor kleine sanitaire ruimtes tot aan grote sanitaire ruimtes met veel voetverkeer. We hebben een divers scala aan soorten toiletroldispensers zoals, jumborol toiletroldispensers, mini jumbo toiletroldispenser, doprol dispenser, kokerloze dispensers, duoroldispensers, bulkpackdispenser en nog veel meer.

Al onze toiletroldispensers zijn voorzien van een slot. Zo kunt u eenvoudig uw dispensers op slot zetten waardoor u de kans verkleint op diefstal en vandalisme.

Wij leveren de merken Plastiq line, Qbic line, wings line, Sapo line en Tork. 
Waar moet u opletten bij de aanschaf van toiletroldispenser?

Allereerst is het belangrijk om te weten hoe vaak u toilet gebruikt gaat worden, om de hoeveel tijd u de toiletroldispensers wilt bijvullen en hoeveel ruimte erop u toiletvoorziening is.

 

Verschillende maten

Toiletpapier komt in verschillende soorten en maten. Niet alle toiletrollen passen in alle toiletpapierdispensers.

Op de professionele markt zijn 4 veelvoorkomende maten toiletrollen, namelijk: de standaard toiletrol (ook wel traditionele toiletrol genoemd.) , doprol/compactrol , mini jumbo toiletrol en de maxi jumbo toiletrol.

standaard rol:  De standaard toiletrol heeft de minste capaciteit van de 4, maar is wel het kleinst. Ideaal voor ruimtebesparing of plaatsen waar weinig voetverkeer is naar de toiletvoorzieningen.
Hierbij kunt u denken aan hotelkamers, kleine cafés en restaurants. de standaard toiletrol heeft ongeveer 400 vellen per rol.

doprol / compact rol:  De voordelen van de compact rol is dat er veel meter papier op een kleine ruimte zit. Ideaal voor middelgrote bedrijven. Ongeveer 150 meter papier (1 laags) en 100 meter papier(2 laags).


Mini jumbo:  De mini jumbo toiletrol heeft met ongeveer 180 meter papier een hogere capaciteit en is daarom geschikt voor drukkere plekken. Ideaal voor middelgrote tot grote zaken.


Maxi jumbo:  De maxi jumborol is met 360 meter papier de grootste toiletrol in ons assortiment. Deze is uitermate geschikt voor drukke plekken.Naast maten, zijn er ook o.a. kokerloze rollen. Wilt u weten welk hygiene papier in uw dispenser past, dan kunt u ons altijd contacteren voor advies op maat.