Facial Tissue 2 laags cellulose in cube - (vierkante box 80 stuks) Bekijk groter

Facial Tissue 2 laags cellulose in cube - (Doos: 20 cubes à 80 stuks)

sp080148

Nieuw product

 Sapo Products


TissueCube - Facial Tissue 2 laags cellulose in cube 

Meer details

€ 47,00 excl. btw

€ 56,87 incl. BTW

gratis verzending vanaf €175,00 Bestellingen boven de 175 euro verzenden wij gratis! Voor bestellingen onder de 175 euro rekenen wij 6,99 euro verzendkosten.

veilig betalen

advies op maat

Betalen op rekening voor bedrijven

Track & trace, volg je pakket!

Toevoegen aan Verlanglijst

Meer informatie

"Nieuwe TissueCube: De Ultieme Wegwerpoplossing voor Elke Gelegenheid!"

Zeg vaarwel tegen rommelige tissuedozen en omarm de handige en stijlvolle TissueCube. Ontworpen met het oog op gemak en veelzijdigheid, biedt deze kubusvormige tissueset een ongeëvenaarde gebruikservaring. Of het nu gaat om een verkoudheid, een make-upfoutje of gewoon een alledaags moment van comfort, deze handige kubus heeft het allemaal.

De TissueCube wordt geleverd in een compact formaat dat perfect op elk oppervlak past. Met zijn eigentijdse ontwerp is het niet alleen een functionele toevoeging aan elke kamer, maar ook een esthetische aanvulling op het interieur.

Elke cube bevat zachte, absorberende tissues van topkwaliteit, die zorgen voor een luxe gevoel bij elke aanraking. Of het nu gaat om gevoelige huid of alledaags gebruik, deze tissues zijn vriendelijk voor de huid en sterk genoeg om aan verschillende behoeften te voldoen.

Met een handig formaat van de cube kun je gemakkelijk een tissue pakken zonder gedoe met losse vellen. De unieke dispenser zorgt voor een nette, één-voor-één uitgifte, waardoor verspilling tot een minimum wordt beperkt.

Of je nu thuis bent, op je hotelkamer, op kantoor of onderweg, de TissueCube is jouw ultieme metgezel. Vergeet de onhandigheid van traditionele tissuedozen en stap over op het gemak en de stijl van de TissueCube - jouw antwoord op netheid, comfort en elegantie in één compacte verpakking.

Details:

 

Recensies

Schrijf uw recensie

Facial Tissue 2 laags cellulose in cube - (Doos: 20 cubes à 80 stuks)

Facial Tissue 2 laags cellulose in cube - (Doos: 20 cubes à 80 stuks)

TissueCube - Facial Tissue 2 laags cellulose in cube