Automatische waterontharder Bekijk groter

Automatische waterontharder

SP702SC

Nieuw product

 Sapo Products


Automatische waterontharder 15kg

Meer details

€ 639,00 excl. btw

€ 773,19 incl. BTW

gratis verzending Bestellingen boven de 175 euro verzenden wij gratis! Voor bestellingen onder de 175 euro rekenen wij 6,99 euro verzendkosten.

veilig betalen

advies op maat

Betalen op rekening voor bedrijven

Track & trace, volg je pakket!

Toevoegen aan Verlanglijst

Meer informatie

De BHS automatische waterontharder is de perfecte oplossing voor het verkrijgen van zacht, kalkvrij water in uw huis of bedrijf. Ontworpen met geavanceerde technologieën en gebruiksgemak in gedachten, biedt de 702SC u de voordelen van zacht water zonder gedoe.

Kenmerken:

- Geavanceerde Wateronthardingstechnologie: De waterontharder maakt gebruik van geavanceerde ionenwisselingstechnologie om hard water om te zetten in zacht water. Dit resulteert in verminderde kalkaanslag op leidingen, apparaten en oppervlakken, wat de levensduur van uw apparatuur verlengt en de onderhoudskosten verlaagt.

- Automatisch en Efficiënt: Deze waterontharder werkt volledig automatisch, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over handmatige instellingen. Het intelligente controlesysteem past zich aan de waterhardheid aan en regenereert alleen wanneer dat nodig is, waardoor water en zout efficiënt worden gebruikt.

- Compact en Ruimtebesparend Design: Met zijn slanke en compacte ontwerp is de 702SC ruimtebesparend en eenvoudig te installeren, zelfs in beperkte ruimtes. Het moderne ontwerp past naadloos in elke omgeving.

- Digitaal Display en Bedieningspaneel: Het gebruiksvriendelijke digitale display geeft duidelijke informatie over de status van het systeem, de waterhardheid en andere relevante gegevens. Het intuïtieve bedieningspaneel maakt het eenvoudig om het systeem aan uw voorkeuren aan te passen.

- Energiezuinig: De BHS waterontharder is ontworpen met energiezuinigheid in gedachten. Het systeem verbruikt minimaal stroom en zorgt voor een duurzame en milieuvriendelijke wateronthardingsoplossing.

Voordelen van een waterontharder:

- Vermindert kalkaanslag op apparaten en leidingen.
- Verlengt de levensduur van huishoudelijke apparaten zoals wasmachines en vaatwassers.
- Zorgt voor zacht en comfortabel water voor persoonlijk gebruik.
- Minimaliseert schoonmaakinspanningen door kalkaanslag op oppervlakken te verminderen.

Kies voor de deze automatische waterontharder en geniet van de voordelen van zacht water in uw dagelijkse leven. Investeer vandaag nog in de gezondheid van uw apparaten en het comfort van uw huis met dit geavanceerde, betrouwbare systeem.

Informatie:

  • Inhoud: 15kg zout
  • Afmetingen: 47(h) x 28(b) x 41(d)cm
  • Materiaal: Kunststof
  • Gewicht: 11kg
  • Vol automatisch
  • Eenvoudig in gebruik
  • Zout opslagtank 15kg
  • Regenereer tijd van 61 minuten
  • 1950liter/1kg zout
  • Zout apart verkrijgbaar

 

Recensies

Schrijf uw recensie

Automatische waterontharder

Automatische waterontharder

Automatische waterontharder 15kg