Werkwagen Manhattan S Bekijk groter

Werkwagen Manhattan Pro S

sp91000101

Nieuw product

 Sapo Products


Werkwagen Manhattan S

Meer details

€ 939,52 excl. btw

€ 1.136,82 incl. BTW

gratis verzending Bestellingen boven de 175 euro verzenden wij gratis! Voor bestellingen onder de 175 euro rekenen wij 6,99 euro verzendkosten.

veilig betalen

advies op maat

Betalen op rekening voor bedrijven

Track & trace, volg je pakket!

Toevoegen aan Verlanglijst

Meer informatie

De Werkwagen Manhattan S is een verfijnde en veelzijdige schoonmaaktrolley die is ontworpen om efficiëntie en gemak te bieden bij schoonmaakwerkzaamheden in diverse omgevingen. Met een combinatie van duurzame materialen en slimme functionaliteit is deze trolley een essentieel hulpmiddel voor professionele schoonmakers.

Het compacte formaat van de Werkwagen Manhattan S maakt het ideaal voor gebruik in kleinere ruimtes, zoals kantoren, hotelgangen of winkelgangpaden. Ondanks zijn bescheiden afmetingen biedt deze trolley voldoende opbergruimte voor schoonmaakbenodigdheden en -apparatuur. Met verschillende compartimenten en opbergvakken is alles georganiseerd en binnen handbereik tijdens het schoonmaken.

 

De trolley is ontworpen met mobiliteit in gedachten, dankzij de soepel rollende wielen en ergonomische handgrepen, waardoor hij gemakkelijk te manoeuvreren is, zelfs in drukke of krappe ruimtes. Bovendien is de trolley voorzien van stevige materialen die bestand zijn tegen dagelijks gebruik en die gemakkelijk schoon te maken zijn, wat de duurzaamheid en hygiëne bevordert.

De Werkwagen Manhattan S is niet alleen functioneel, maar ook aanpasbaar aan de behoeften van de gebruiker. Met aanpasbare accessoires en opties voor personalisatie kan deze trolley worden aangepast aan specifieke schoonmaakbehoeften en voorkeuren.

Kortom, de Werkwagen Manhattan S is een betrouwbare en handige schoonmaakoplossing voor professionals die streven naar efficiëntie, organisatie en kwaliteit in hun schoonmaakroutine.

Een complete werkwagen, uitgerust met:

- Wielen nylon tente 125 mm, 4, waarvan 2 met rem
- Inoxflex steelhouder, 2 stuks
- Inox double support voor vlakmopvoet/wisservoet
- Twee afsluitbare lades
- Doorzichtige deksel
- 6 liter emmer grijs en gekleurde handgreep (rood, blauw, geel en groen), 4 stuks

 

Productinformatie:

KleurBlauw
Afmetingen63x57x115cm

 

Recensies

Schrijf uw recensie

Werkwagen Manhattan Pro S

Werkwagen Manhattan Pro S

Werkwagen Manhattan S