Werkwagen Manhattan M Bekijk groter

Werkwagen Manhattan Pro M

sp90070101

Nieuw product

 Sapo Products


Werkwagen Manhattan M

Meer details

€ 976,55 excl. btw

€ 1.181,63 incl. BTW

gratis verzending Bestellingen boven de 175 euro verzenden wij gratis! Voor bestellingen onder de 175 euro rekenen wij 6,99 euro verzendkosten.

veilig betalen

advies op maat

Betalen op rekening voor bedrijven

Track & trace, volg je pakket!

Toevoegen aan Verlanglijst

Meer informatie

De Werkwagen Manhattan M vertegenwoordigt een veelzijdige en efficiënte oplossing voor professionele schoonmaaktaken. Deze middelgrote trolley is ontworpen met oog voor zowel functionaliteit als flexibiliteit, waardoor hij ideaal is voor verschillende schoonmaakomgevingen, zoals kantoren, hotels, ziekenhuizen of winkelcentra.

Met zijn ruimere ontwerp biedt de Manhattan trolley M aanzienlijke opbergruimte zonder in te leveren op mobiliteit. Met diverse compartimenten, lades en opbergvakken kunnen schoonmaakbenodigdheden georganiseerd en binnen handbereik worden gehouden tijdens het werk. Hierdoor wordt efficiëntie gestimuleerd en kan er snel worden geschakeld tussen verschillende taken.

De trolley is gebouwd met hoogwaardige en duurzame materialen, waaronder stevig aluminium en kwalitatief kunststof. Deze combinatie biedt niet alleen robuustheid maar maakt de trolley ook gemakkelijk te reinigen, waardoor hygiëne tijdens het schoonmaken gewaarborgd blijft.

Dankzij de soepel rollende wielen en het ergonomisch ontworpen handvat is de Manhattan trolley M eenvoudig te manoeuvreren, zelfs in drukke omgevingen. Het gebruiksgemak en de mobiliteit maken het tot een betrouwbare metgezel voor professionele schoonmakers, waardoor hun werk efficiënter en minder vermoeiend wordt.

De trolley biedt ook aanpassingsmogelijkheden en accessoires die kunnen worden afgestemd op specifieke behoeften. Met optionele toevoegingen zoals extra opbergvakken, houders voor diverse schoonmaakapparatuur en aanpasbare functies kan de trolley worden gepersonaliseerd naar de wensen van de gebruiker.

Kortom, de Werkwagen Manhattan M is een betrouwbare en veelzijdige partner voor professionele schoonmakers die streven naar efficiëntie, organisatie en kwaliteit in hun dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden.

Een complete werkwagen, uitgerust met:

- Wielen nylon tente 125mm, 4, waarvan 2 met rem
- Inoxflex steelhouder, 2 stuks
- Inox double support voor vlakmopvoet/wisservoet
- Inox steun voor 2 mopboxen
- Mopbox van 18 liter, afsluitbaar, 2 stuks grijs/rood en grijs/blauw
- Doorzichtige deksel
- 6 liter emmer grijs en gekleurde handgreep (rood, blauw, geel en groen), 4 stuks

Productinformatie:

KleurBlauw
Afmetingen106x57x115cm

Recensies

Schrijf uw recensie

Werkwagen Manhattan Pro M

Werkwagen Manhattan Pro M

Werkwagen Manhattan M