i-move® 2.5B - by i-team (incl. lader en batterijen)

IME25.I-V.1115C

Nieuw product

 i-team


Uw ideale reismaatje

Schoonmaken is nu belangrijker dan ooit, maar doeltreffend schoonmaken is meer dan 'alleen maar' vuil verwijderen. Schoonmaken betekent de gezondheid en veiligheid van mensen waarborgen, terwijl we het werk gemakkelijker, eenvoudiger, efficiënter en zelfs leuker maken. We streven naar consistente resultaten overal ter wereld, terwijl we de wereld beschermen.

Meer details

€ 820,15 excl. btw

€ 992,38 incl. BTW

gratis verzending Bestellingen boven de 175 euro verzenden wij gratis! Voor bestellingen onder de 175 euro rekenen wij 6,99 euro verzendkosten.

veilig betalen

advies op maat

Betalen op rekening voor bedrijven

Track & trace, volg je pakket!

Toevoegen aan Verlanglijst

Meer informatie

i-move® 2.5B

Uw ideale reismaatje

Schoonmaken is nu belangrijker dan ooit, maar doeltreffend schoonmaken is meer dan 'alleen maar' vuil verwijderen. Schoonmaken betekent de gezondheid en veiligheid van mensen waarborgen, terwijl we het werk gemakkelijker, eenvoudiger, efficiënter en zelfs leuker maken. We streven naar consistente resultaten overal ter wereld, terwijl we de wereld beschermen. De i-move 2.5B zorgt voor veel blije gezichten en gezonde lichamen dankzij de lichte, kleine en ergonomische vormgeving. Dankzij de 360° draaibare slang en de bewegingsvrijheid door accu's (geen snoeren!) kunt u hem gemakkelijk verplaatsen in kleinere ruimtes of om obstakels heen. Klein maar krachtig

Compacte kracht

Maak kennis met de i-move 2.5B, het kleine broertje van de i-move 4B. Ondanks het kleine ontwerp en gewicht van slechts 5,28 kg (inclusief accu's), heeft de i-move 2.5B een flink vermogen van 250 watt en een vrij ruime stofzakinhoud van 2,5 liter. Het is uw ultieme kleine helper in kleinere ruimtes en verandert moeilijk bereikbare plaatsen in gemakkelijk te bereiken plaatsen zonder te zweten (of een zere rug te krijgen). Dankzij het gewicht en het compacte ontwerp, is de ook geschikt voor mensen met een kleiner postuur. Het is geen zwaar werk

Hang me op je rug

Schoonmaken met de i-move 2.5B is geen hard werk. Draag hem gewoon op uw rug, zet de stroom aan en begin met stofzuigen. Zo makkelijk is het. Dankzij het slimme ontwerp kunt u de stofzak zonder enig probleem verwisselen. Met twee simpele klikken opent u het stofzakcompartiment om de stofzak te vervangen. U hoeft de slang niet eens te verwijderen.

→ Accu's met indicatoren voor de acculading
→ Laag gewicht van 5,28 kg
→ 360° draaibare slang houdt alles uit de war
→ Uittrekbare slang en handvat
→ Eenvoudig klik & open-systeem
→ 2 filters voor extra schone ruimtes (hoofdfilter is van de H11-klasse)
→ Optionele patroon met kalmerende i-geur
→ Mondstuk kan worden gebruikt op zachte en harde vloeren
→ Afstandsbediening aan/uit-schakelaar

Sneller

Dankzij de bewegingsvrijheid door accu's (geen snoeren!) en het kleine ontwerp kunt u zich gemakkelijk en snel verplaatsen in kleinere ruimtes of om obstakels heen. De stofzak kan binnen enkele seconden verwisseld worden. Open het stofzakcompartiment met twee klikken en verwissel de zakken. U hoeft de slang niet te verwijderen.

Sneller

Schoner

Moeilijk bereikbare plaatsen veranderen in gemakkelijk bereikbare plaatsen met de wendbare i-move 2.5B. Het apparaat heeft 2 hoogwaardige filters waaronder een H11-klasse filter, uitstekende zuigkracht (14 Kpa) en sterke vuilopname bij 1100 mmHg. Geniet van schonere lucht, gezuiverd van grote stofdeeltjes en bacteriële verontreinigingen in de lucht.

Schoner

Groener

Het optionele i-scent patroon verspreidt een milieuvriendelijke geur tijdens het schoonmaken van ruimtes. De onderdelen kunnen gemakkelijk hersteld of vervangen worden in geval van een ongeluk, wat resulteert in een langere levensduur. De accu's kunnen opgeladen worden.

Groener

Veiliger

Met de lichte en ergonomische i-move 2.5B kunt u zich met maximale mobiliteit en efficiëntie verplaatsen. Als u het apparaat op uw rug draagt, wordt het gewicht gelijkmatig over uw lichaam verdeeld. Hierdoor is hij ook geschikt voor mensen met een kleiner postuur. Dankzij het snoerloze ontwerp is er geen risico dat u over snoeren struikelt.

Veiliger

Beter voor iedereen

De i-move 2.5B is uw ideale reismaatje wanneer u snel een plekje moet stofzuigen of kleinere ruimtes of moeilijk bereikbare plekken wilt stofzuigen. Het is een van de lichtste en kleinste rugzakstofzuigers op de markt, speciaal ontworpen voor gebruiksgemak.

Beter

Draaggewicht4,58 kg (incl. 1 accu, excl. slang + steel) 5,28 kg (incl. 2 accu's, excl. slang + steel)
Gewicht accu0,70 kg per accu
Afmetingen behuizing (l x b x h)224 x 214 x 476 mm
Lengte slang 2 m (opgeborgen 0,5 m)2 m (opgeborgen 0,5 m)
Capaciteit2,5 l
Diameter gereedschap32 mm
Geluidsniveau72 dBA
Zuigkracht afdichten14,0 Kpa
Luchtstroom1,75 m3 min
Toepassingalleen droog
Stroombroni-power 8.7
Looptijd52 min
Stroom (max.)9,6 A
  
  
  

 

Downloads

Download hier de i-move2.5B brochure

Recensies

Schrijf uw recensie

i-move® 2.5B - by i-team (incl. lader en batterijen)

i-move® 2.5B - by i-team (incl. lader en batterijen)

Uw ideale reismaatje

Schoonmaken is nu belangrijker dan ooit, maar doeltreffend schoonmaken is meer dan 'alleen maar' vuil verwijderen. Schoonmaken betekent de gezondheid en veiligheid van mensen waarborgen, terwijl we het werk gemakkelijker, eenvoudiger, efficiënter en zelfs leuker maken. We streven naar consistente resultaten overal ter wereld, terwijl we de wereld beschermen.