i-move® 4B - by i-team (excl. lader en batterijen)

IME.I-V.0000B

Nieuw product

 i-team


i-move® 4B - by i-team (excl. lader en batterijen)

Meer details

€ 366,00 excl. btw

€ 442,86 incl. BTW

gratis verzending Bestellingen boven de 175 euro verzenden wij gratis! Voor bestellingen onder de 175 euro rekenen wij 6,99 euro verzendkosten.

veilig betalen

advies op maat

Betalen op rekening voor bedrijven

Track & trace, volg je pakket!

Toevoegen aan Verlanglijst

Meer informatie

Wij zijn verheugd om je voor te stellen aan onze nieuwste innovatie, de i-move 4B rugstofzuiger. Met zijn geavanceerde functies en ongeëvenaarde prestaties is de i-move 4B de ideale keuze voor professionele schoonmaakdiensten. Hieronder vind je enkele voordelen van deze geweldige rugstofzuiger.

1. Uitzonderlijke mobiliteit: Dankzij het ergonomische ontwerp en de draadloze functionaliteit biedt de i-move 4B ongekende bewegingsvrijheid. De gebruiker kan zich vrij bewegen zonder beperkingen van een snoer, waardoor efficiënt en snel schoonmaken mogelijk is.

2. Krachtige prestaties: De i-move 4B is uitgerust met een krachtige motor en geavanceerde zuigtechnologie, waardoor hij moeiteloos vuil, stof en debris opzuigt. Het hoogwaardige filtersysteem zorgt ervoor dat zelfs de kleinste deeltjes worden opgevangen, wat resulteert in een schone en gezonde omgeving.

3. Veelzijdigheid: Deze rugstofzuiger is ontworpen om aan de eisen van verschillende schoonmaaktaken te voldoen. Met de verstelbare zuigkracht en verschillende opzetstukken kan de i-move 4B gemakkelijk worden aangepast aan verschillende vloeroppervlakken en moeilijk bereikbare plaatsen.

4. Comfort en ergonomie: De i-move 4B is ontworpen met het comfort van de gebruiker in gedachten. Met zijn lichte gewicht en ergonomische draagriemen kan de gebruiker moeiteloos en comfortabel werken, zelfs gedurende langere periodes. Dit minimaliseert vermoeidheid en verhoogt de productiviteit.

5. Duurzaamheid en betrouwbaarheid: i-team staat bekend om zijn hoogwaardige producten en de i-move 4B is geen uitzondering. Gebouwd met duurzame materialen en uitgebreid getest, is deze rugstofzuiger ontworpen om lang mee te gaan en betrouwbare prestaties te leveren, zelfs in veeleisende omgevingen.

Kies voor de i-move 4B rugstofzuiger van i-team en ervaar de toekomst van professionele reiniging. Met zijn mobiliteit, krachtige prestaties en gebruiksvriendelijkheid zal deze rugstofzuiger je schoonmaakroutine naar een hoger niveau tillen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de voordelen van de i-move 4B voor jouw schoonmaakbehoeften.

Recensies

Schrijf uw recensie

i-move® 4B - by i-team (excl. lader en batterijen)

i-move® 4B - by i-team (excl. lader en batterijen)

i-move® 4B - by i-team (excl. lader en batterijen)