Werkwagen Manhattan Pro L

sp90009101

Nieuw product

 Sapo Products


Werkwagen Manhattan Pro L

Meer details

€ 975,00 excl. btw

€ 1.179,75 incl. BTW

gratis verzending Bestellingen boven de 175 euro verzenden wij gratis! Voor bestellingen onder de 175 euro rekenen wij 6,99 euro verzendkosten.

veilig betalen

advies op maat

Betalen op rekening voor bedrijven

Track & trace, volg je pakket!

Toevoegen aan Verlanglijst

Meer informatie

De Manhattan Pro L belichaamt een indrukwekkende combinatie van grootte, functionaliteit en duurzaamheid. Deze royale werkwagen is ontworpen om te voldoen aan de eisen van intensief gebruik in diverse professionele schoonmaakomgevingen, zoals grote kantoren, ziekenhuizen, luchthavens of winkelcentra.

Met ruime afmetingen biedt de Manhattan Pro L een overvloed aan opbergruimte en organisatiemogelijkheden voor schoonmaakbenodigdheden en -apparatuur. De trolley is uitgerust met meerdere lades, compartimenten en opbergvakken die gemakkelijk toegankelijk zijn en zorgen voor een georganiseerde indeling van alle benodigdheden tijdens het schoonmaken.

Het robuuste frame van de trolley is vervaardigd uit hoogwaardig aluminium en versterkt met duurzame kunststof onderdelen, wat niet alleen stevigheid garandeert, maar ook eenvoudige reiniging mogelijk maakt voor een optimale hygiëne.

Manoeuvreerbaarheid is een kenmerk van de Manhattan Pro L dankzij de soepel rollende wielen, waardoor de trolley gemakkelijk te verplaatsen is, zelfs wanneer hij volledig geladen is. De ergonomisch ontworpen handgrepen bieden comfort en controle voor de gebruiker, zelfs tijdens langdurige schoonmaakwerkzaamheden.

Deze werkwagen biedt personalisatie-opties en aanpasbare functies, zoals extra accessoires voor specifieke behoeften van de gebruiker. Of het nu gaat om extra rekken, speciale houders of aanpassingen in de indeling, de Manhattan Pro L kan worden afgestemd op de unieke vereisten van verschillende schoonmaaktaken.

Kortom, de werkwagen Manhattan Pro L, is een krachtige en veelzijdige schoonmaakpartner die professionals in staat stelt om efficiënt, georganiseerd en effectief te werken, zelfs in veeleisende omgevingen.

Een complete werkwagen, uitgerust met:

- Wielen nylon tente 125mm, 4, waarvan 2 met rem
- Inoxflex steelhouder, 2 stuks
- Inox double support voor vlakmopvoet/wisservoet
- Inox steun voor 2 mopboxen
- Mopbox van 18 liter, afsluitbaar, 2 stuks grijs/rood en grijs/blauw
- Doorzichtige deksel
- 6 liter emmer grijs en gekleurde handgreep (rood, blauw, geel en groen), 4 stuks
- Wasnet 120 liter

Productinformatie:

KleurBlauw
Afmetingen148x64x115cm

Recensies

Schrijf uw recensie

Werkwagen Manhattan Pro L

Werkwagen Manhattan Pro L

Werkwagen Manhattan Pro L