Huishoudwagen met dubbele deur en 2 zakken

sp12DL0

Nieuw product

 Sapo Products


Huishoudwagen met dubbele deur en 2 zakken

Meer details

€ 749,00 excl. btw

€ 906,29 incl. BTW

gratis verzending Bestellingen boven de 175 euro verzenden wij gratis! Voor bestellingen onder de 175 euro rekenen wij 6,99 euro verzendkosten.

veilig betalen

advies op maat

Betalen op rekening voor bedrijven

Track & trace, volg je pakket!

Toevoegen aan Verlanglijst

Meer informatie

De Jantex Huishoudwagen met deuren en 2 zakken is een uiterst praktische en veelzijdige oplossing voor het efficiënt organiseren van schoonmaak- en huishoudelijke benodigdheden. Met een duurzaam ontwerp en handige functies is deze huishoudwagen ideaal voor gebruik in diverse omgevingen, zoals hotels, ziekenhuizen, scholen of thuis.

De wagen is uitgerust met handige deuren die gemakkelijk kunnen worden geopend en gesloten, waardoor de inhoud veilig kan worden opgeborgen en beschermd tegen stof en vuil. De twee zakken aan de zijkant van de wagen bieden extra opslagruimte voor bijvoorbeeld schoonmaakmiddelen, doeken, of andere benodigdheden die snel toegankelijk moeten zijn.

Het stevige en toch lichtgewicht ontwerp van de huishoudwagen maakt het eenvoudig om hem moeiteloos te verplaatsen, zelfs wanneer hij volledig beladen is. De soepel rollende wielen zorgen voor optimale mobiliteit op verschillende oppervlakken zonder daarbij sporen achter te laten.

Dankzij de doordachte indeling en ruime opbergruimte biedt deze huishoudwagen niet alleen gemak, maar ook een georganiseerde oplossing voor het opbergen en vervoeren van schoonmaakartikelen. Of het nu gaat om het reinigen van kamers in een hotel, onderhoud van klaslokalen of het efficiënt inrichten van het huishouden, deze Jantex huishoudwagen met deuren en 2 zakken biedt de perfecte oplossing voor een georganiseerde en gestroomlijnde schoonmaakroutine.

Productinformatie

  • Afmetingen: 99(h) x 146(b) x 54(d)cm
  • Materiaal: Polypropyleen
  • Gewicht: 33,6kg
  • Commerciële kwaliteit
  • Compleet met 2 wasbare nylon zakken (77L)
  • Streeploze wielen (waarvan 2 geremd) van 14,9(Ø)cm
  • Compleet met bumpers en 2 verstelbare en uitneembare roosters
  • Biedt bijzonder veel opbergruimte
  • Vast bovenste blad met compartimenten

 

 

Recensies

Schrijf uw recensie

Huishoudwagen met dubbele deur en 2 zakken

Huishoudwagen met dubbele deur en 2 zakken

Huishoudwagen met dubbele deur en 2 zakken